Dizajn

Nový areál Menlo Park na Facebooku navrhol Frank Gehry

Nový areál Menlo Park na Facebooku navrhol Frank Gehry


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Facebook je pripravený na obrovský nový kampus v parku Menlo, do ktorého by sa začiatkom roku 2013 malo umiestniť 2800 zamestnancov. Návrh nového rozšírenia ústredia navrhol renomovaný architekt Frank Gehry, ktorý má históriu navrhovania ikonických budov. Gehrysove výtvory zvyčajne kúzla - Guggenheimovo múzeum v Bilbau, ktoré navrhol, spôsobilo značné zvýšenie príjmov z cestovného ruchu v mestách, pretože nadšenci architektov z celého sveta sa prepadli a čudovali sa divu. Tech nie je najímanie hviezdnych architektov, aby navrhli svoje kancelárie, nie je v dnešnej dobe neslýchané a sme rovnako nadšení, keď vidíme, čo tieto masívne investície prinášajú.

Cieľom je vytvoriť dokonalý inžiniersky priestor: jednu obrovskú miestnosť, ktorá sa zmestí pre tisíce ľudí, všetko dosť blízko na spoluprácu. Bude to najväčší otvorený pôdorys na svete, ale bude mať aj veľa súkromných, tichých priestorov. Na streche budovy bude park, ktorý zapadá do komunity s dlhou turistickou chodníkom, poľným poľom a množstvom miest na posedenie. Zvonku to vyzerá, akoby ste sa pozerali na kopec v prírode.

  • 1 |

  • 2 |

  • 3 |

  • 4 |

  • 5 |

  • 6 |

  • 7 |

  • 8 |

Získajte bezplatné aktualizácie e-mailom alebo Facebookom

... A ZÍSKAJTE TÚTO ZADARMO


Everett Katigbak, manažér životného prostredia Facebooku, včera predstavil plány rozširovania kampusu prostredníctvom príspevku na Facebooku:

V každom kroku plánovania novej budovy Frank zohľadnil našu inžiniersku kultúru. Bude to veľká budova s ​​jednou miestnosťou, ktorá trochu pripomína sklad. Rovnako ako to robíme teraz, každý bude sedieť vonku s písacími stolmi, ktoré sa dajú rýchlo zamiešať, keď sa tímy tvoria a rozbíjajú okolo projektov. K dispozícii budú kaviarne a veľa mikro-kuchýň s občerstvením, takže už nikdy nebudete musieť hladovať. Budeme vyplniť budovu odlamovacími priestormi pohovkami a tabuľami, aby sme vám uľahčili opustenie svojho stola.

Rovnakú pozornosť sme venovali aj zvonku. Exteriér zohľadňuje miestnu architektúru tak, aby dobre zapadala do jej okolia. Vysadíme tonu stromov na pozemkoch a viac na strešnej záhrade, ktorá pokrýva celú budovu. Surový, nedokonalý vzhľad našich budov znamená, že ich dokážeme rýchlo a s veľkým dôrazom na to, aby boli šetrné k životnému prostrediu. Budeme samozrejme udržiavať náš súčasný areál a prepojiť ich pomocou podzemného tunela.

Snímok so zvolením: Facebook Frank Gehry

súvisiace:
Súčasné ústredie Facebooku
Nové navrhované sídlo spoločnosti Apple


Pozri si video: Facebooks Building a 10 Acre Office with Help from Frank Gehry (Júl 2022).


Komentáre:

  1. Conlaoch

    Výborne, aká fráza..., pozoruhodný nápad

  2. Tajas

    Je to pozoruhodné, veľmi užitočné informácie

  3. Tozuru

    I am about this I know nothing

  4. Barnabas

    Logical

  5. Lindberg

    I'll see what it is and what they eat with it

  6. Langundo

    Odporúčam.



Napíšte správu